Monday, October 08, 2007

Mexiiiiiiiiiicooo!

Geheel onverwacht fladderden nog twee weekjes vakantie onze richting uit. Deze werden uiteraard op professionele wijze in ons vlindernetje gevangen. En aangezien wij niet voorzien zijn van een zittend gat (of het moest op een wit strand met een spannend boek terecht komen) spitten we dan ook de last minutes uit. Na lang vijven en zessen (vijf minuutjes ofzo, last minute he hasten!) kwamen we uit op...

Tadah (voor diegenen die nooit titels lezen): Mexico!

Alwaar we de locals zullen overdonderen met ons Jommekes-Spaans (lees: de menukaart van La Cantina); we van 'bezoek eens een Maya-tempel in het midden van de jungle' zullen doen; we zullen snorkelen tot we geen Nemo's meer kunnen zien; we slangen, spinnen, jaguars, Amerikaanse toeristen en ander ongedierte op afstand zullen houden met onze versie van de grootste hit van de Koninging van het Levenslied; en we ons, als notoire strandjanetten, een bepaald percentage van de tijd in horizontale positie zullen bevinden.

Oh jawelos! Mexicos, heros we commos!

4 comments:

Anonymous said...

"Los secretos de Sealion"

En dan moet ik weer een nieuw alter ego verzinnen. Don Diego de la Vega ofzo...

Anonymous said...

Waaaaw, Mexico. *zuchtos*
Gelieve uitgebreid van fotoverslag te doen en al. :)

Ineke Imbo said...

Veel plezier in Mexicoooo! Ook ik verwacht een uitgebreid verslag van jullie belevenissen... mét foto's hé. 't Amusement !!

Sealion said...

Okidoki, pianissimoki. Fototoestel en fotograaf zijn reeds ingepakt!